Usluge

održavanje računara i opreme

Usluga servisa računara i opreme na terenu, održavanje i paušalno održavanje sistema za zahtevnije korisnike. Uvođenje novih tehnologija u poslovnu sredinu, unapređenje segmenata poslovanja i optimizacija troškova. Projektovanje i puštanje sistema u rad, nadogradnja i optimizacija opreme. Uvođenje besplatnih open source rešenja i obuka za prelazak sa drugih okruženja. Saveti oko kupovine nove opreme i nadogradnje postojećih sistema.

internet-mreže

Rešavanje postojećih i izvođenje novih mreža, podizanje kvaliteta bežičnog signala, ograničenje i razdvajanje protoka, vpn povezivanje više lokacija u jedinstvenu mrežu, podešavanje spoljnog pristupa na svoje servise, serveri i lični cloud sistemi.

video nadzor objekata

Snimanje na udaljene servere, koncentracija nadzora više objekata na različitim lokacijama, dvosmerna audio komunikacija, izvođenje digitalne infrastrukture i međugradska veza kroz internet i još puno novih mogućnosti za pokrivanje vaših lokacija od važnosti. Javite nam se za savet.

demontaža sa krovova

U okviru terenske službe radimo i demontažu konstrukcija sa krovova kuća i zgrada tj. razne vrste antenskih sistema zastarelih uvođenjem novih tehnologija, koji predstavljaju i potencijalnu opasnost za sam objekat i ljude u blizini ili samo kvare vizuelnu sliku vašeg doma. Ne dozvolite da vremenske nepogode ili dotrajalost materijala izazovu nepotrebne štete na vašoj imovini. Skinuti materijal se odnosi na otpad sekundarnih sirovina. Radimo revizije i popravke sistema koji ostaju u upotrebi.

1 thought on “Usluge”

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.