GreenHost novosti,saveti,Uncategorized Podešavanje elektronskog potpisa i sertifikata

Podešavanje elektronskog potpisa i sertifikata

Podešavanje elektronskog potpisa i sertifikata na lokaciji klijenta u najkraćem roku za korišćenje portala ePorezi, APR, PKS, potpisivanje projekata i drugih dokumenata, podnošenje građevinskih dozvola i ostale elektronske usluge.

Potrebno je imati aktivan internet priključak, ispravan računar sa Windows operativnim sistemom 7/8/10, čitač kartica i samu karticu sa sertifikatom (lična karta). U nekim slučajevima je elektronski potpis na usb ključu (token) i tada nije potreban čitač kartica.

Cena za dolazak na teritoriji grada i podešavanje na ispravnom računaru bez smetnji u vidu malware, virusa ili sličnih je 3600 dinara (za pravna lica fakturisanje istog iznosa). Podrazumeva se izlazak na teren i 1 sat aktivnosti na podešavanju i testiranju usluge.

Napomena: Ova stranica i ponuđena usluga nemaju nikakav aranžman sa portalima državne uprave, nudi se isključivo tehničko osposobljavanje opreme za korišćenje ovih servisa od strane privatnog preduzetnika. Slika je preuzeta sa portala eUprava i služi za ilustraciju usluge.

 [ad]

1 thought on “Podešavanje elektronskog potpisa i sertifikata”

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.