GreenHost novosti,saveti,Uncategorized Podešavanje elektronskog potpisa i sertifikata

Podešavanje elektronskog potpisa i sertifikata

Podešavanje elektronskog potpisa

Podešavanje elektronskog potpisa i sertifikata na lokaciji klijenta u najkraćem roku za korišćenje portala ePorezi, APR, PKS, potpisivanje projekata i drugih dokumenata, podnošenje građevinskih dozvola i ostale elektronske usluge.

Potrebno je imati aktivan internet priključak, ispravan računar sa Windows operativnim sistemom 7/8/10, čitač kartica i samu karticu sa sertifikatom (lična karta). U nekim slučajevima je elektronski potpis na usb ključu (token) i tada nije potreban čitač kartica.

Cena za dolazak na teritoriji grada i podešavanje na ispravnom računaru bez smetnji u vidu malware, virusa ili sličnih je 3600 dinara (za pravna lica fakturisanje istog iznosa). Podrazumeva se izlazak na teren i 1 sat aktivnosti na podešavanju i testiranju usluge.

Napomena: Ova stranica i ponuđena usluga nemaju nikakav aranžman sa portalima državne uprave, nudi se isključivo tehničko osposobljavanje opreme za korišćenje ovih servisa od strane privatnog preduzetnika. Slika je preuzeta sa portala eUprava i služi za ilustraciju usluge.

 [ad]

1 thought on “Podešavanje elektronskog potpisa i sertifikata”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Bitcoin u SrbijiBitcoin u Srbiji

U sredu, 18. januara 2011. godine održaće se prvi lokalni Bitcoin događaj u Beogradu, a prisutnima će se obratiti jedan on najuticajnijih ljudi iz Bitcoin ekosisistema – Donald Norman. Donald